Şirket Politikası

Şirket Politikası

Baslangic noktasi olarak müsterilerimizin memnuniyetinden yola cikiyoruz, ve cabamiz müsterilerimize imalatini yaptigimiz ürünleri ve sundugumuz hizmeti en uygun fiyatlarla zamaninda ulastirmak ve teminini saglamaktir. Bu yolda en büyük, bundan ziyade en güclü avantajimiz calisanlarimizin ve yöneticilerimizin takim halinde bir isi yapma sag duyusu, bunlarin neticesinde hic kesinti vermeden yapilan iyilestirme calismalaridir. Bu calismalarda görev alan tüm firma mensuplarinin egitimlerini devamli olarak vermekteyiz.

Misyonu otomotiv sektörüne hizmet etmek olan Eksan firmasi, müsterilerinin istekleri dogrultusunda eksantrik mili ve yedek parca üretmektedir.Vizyonumuz, müsteri isteklerine uygun olarak imalati gerceklestirilen ürünlerin, bunlara ek olarak verilen servis-danismanlik hizmetlerinin kalitesinin arttirilmasi ve aktif halde tutulmasidir. Müsteri portföyünü üretimi arttirarak genisletmeyi ve dünya pazarinda taninan sistemli calisan bir firma olmak hedefimizdir.

Firma Politikamizin olusmasinda en önemli etken kalite oldugundan, isletmemizin ürettigi hizmetin kalitesini yükseltmek yurt ici ve yurt disi müsteri memnuniyetini arttirmak, yeni müsteri potansiyali olusturmak, mevcut kalitemizi genel kabullerin olusabilecegi seviyeye yükseltebilmek, verim ve karliligimizi arttirabilmek amaciyla, kalite politikamizi olusturuyoruz. Kalite Politikamizi olustururken, tabiki dünya standartlarina uygunluk ve olusan sartlarin tamamiyla yerine getirilmesi icin yapilandirilan Kalite Yönetim Sisteminin etkinligini ve sürekliligini sagliyoruz. Standartlarda yapilan genel degisiklikler ve dünya standartlarinda ki degisimleri bire bir takip ederek, firmamizin yapisina özgün bicimde uygulanmasini ve entegrasyonunu saglamaktayiz.